Thursday, June 4, 2009

Program lagi....



perrgghhh..rekod aku xbalik kampung sebulan beb..bkn pe aku ni muke balik kampung..weekend je msti aku balik kampung..tp bln MAY lepas sebulan aku xbalik sebab byk program aku follow..yang terbaru program Kursus Kefahaman Islam & Asas Fardhu Ain utk bdk2 skola..aku jd Fsailitator merangkap 'samurai' gak..bleh thn r presure b4 nk start program tue..mane tak nye lg 3 ari nk start baru 10% je preparation yg ade..cuak dohh..tp Alhamdulillah sumenye bejalan dengan lancar dengan izin ALLAH..dan sume pihak berpuas hati dengan program yang kitorg handle ni..yg paling bes team aku dpt no 3 beb walaupon sume bdk2 team aku tue muke stok pecah umah je..hahahaha..mcm biase setiap post aku msti ade gambor..tengok r sendiri muke bdk2 pecah umah yg bejaya..hehehe..tata

4 comments:

ifah said...

tak baik nazri...pangil budak2 tu muke pecah umah.he he he
nak akak marah lagi ker???
lembutkan hati....

Putra Al-Maliki said...

Dengar cakap Kak Effah tue... "Lembutkan Hati" - Trademark Kak Effah =)

Syazwan VL said...

hak hak hak.....ko main petik je bro...muka tahan bas ok la kot...tahan lori tak pasti lori tu nak benti lagik..khakhakha....

rieyza said...

hamik ko abg ipor..hahahha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TOKBISA a.k.a HARDY BOYZ © 2008. Free Blogspot Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute