Wednesday, September 2, 2009

Kisah Di Malam Birthday

huhu..tanggal 02/09/09, aku dh semakin tua..umo aku dh jd 23 taon..so pada mlm tu aku pon g r celebrate ngan mber aku..kebetulan die pon nk celebrate gak sebab dpt koje goment..so die nk lanje kitorg..aku pon ok je xde hal..pegi r kitorg ke destinasi yg dipilih iaitu UPTOWN Danau Kota..dlm pejalanan tu ade kisah yg hampir2 merosakkan mood kitorg mlm tu..citernye cmni..bile smpai je kt uptown tu aku pon cari r parking nk park keta kn..tibe2 smpai satu simpang ni kuar sebijik motor dengan kelajuan maksima xingat mati punye beb..berdesupppp...perrgghh..nasib baik aku sempat brek lau x arwah 2 ekor mamat nek motor tu..kitorg pon ape lg maki hamun r mamat 2ekor tu.." woi nk mati ke..kalo nk mati pon jgn r kt keta AKU!!!!"..lebih kurg cm2 r kitorg ckp..pastu timbul lg 2 bijik mtor dr simpang yg same..pastu kitorg pon terpikir..eh entah2 mamat yg nek motor td uwat somthing kot..mencuri ke..meragut ke..sbb tu diorg lari cm lipas kudung..lau aku tau dr awl aku lggar je motor diorg padan muke..ampeh tol..pastu kitorg pon teruskan tujuan asal mencari parking dan ENJOY!!!..sELAmat Hari Lahir NAZAR & NAZRI..tp nape nazar dulu??? huhu..xpe laa..aku kn abang..

3 comments:

~ n i e d a * l i e s z m a ~ said...

cerita y menarik,,
sori la bukan x nak g tp korg ckp lambat sgt..aku da sedp landing beb,,
tp,,nsib aku x g,,klo x dgn mlut bsing aku ni mesti da arwah,,hehe,,neway,,epi besday DOTA,new n backstreet BOYZ,,!!!

Putra Al-Maliki said...

Happy Birthday Nazri & Nazar... May God bless both of you. I can only pray for success. That's it. Have a nice day & happy fasting... =)

Zul a.k.a. Putera Melaka<
Putra Al-Maliki - http://putraalmaliki.via.my/

rieyza said...

Happy Birthday abg ipor..hadiah sluor laen taun k..he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TOKBISA a.k.a HARDY BOYZ © 2008. Free Blogspot Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute