Thursday, November 19, 2009

Lu Pikir la Sen_Diri

Mggu ni aku kene serangan "DEMAM"..adoiii..pening je kepale otak aku ni beberapa ari ni..kadang2 pe org ckp pon aku xdgr..suare aku sendiri pon aku xdgr sgt lau aku ckp..huh bahaye ni..pape pon aku ade ckit citer nk kongsi kt cni..aku ade terbaca satu artikel kt dlm tagged sahabat aku dan tibe2 terase terpanggil nk sebarkan citer ni..aku xtau r sejauh mane kesahihanye tp aku rase cm kene jugak btau kt sume..hehehe..korg bace lah sendiri sbb aku xtgok tv sgt lau kt umh..
"
> Assalamualaikum,> baca ni.>> Semalam. siaran RTM di Negeri> Pahang. tergempar ramai orang terdengar bunyi dentuman yang sangat kuat disusuli gempa bumi selama 3 minit,>> mungkin ini tanda2nya.>>> kpd semua yg bergelar muslim,hari nie pakar meteorologi bhgn bunyi dr Rusia m'dapati sesuatu bunyi ganjil spt ngauman raksasa dr bwh mantel bumi. menurut para ulama kemungkinan besar itu ialah suara Dajjal y b'usaha utk naik ke muka bumi. oleh itu,kita disuruh sentiasa x berhenti azan dan solat,sebarkn kpd umat ISLAM yg lain. Amanah!! Wallahualam. KITA YANG MENENTUKAN DIRI KITA>> JGN SKIP> utk baca ni. Sebarkan kalau sayang pada islam.>> BAHAYANYA KARTUN POKEMON POKEMON dan BINATANG2 yang ade dalamnya.>> POKEMON bermaksud saya yahudi,>> PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi.>> CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemah nauzubilla..h).>>> jadi. tolonglah SEBARKAN kepada rakan2.>>> smua org yg ade yahoo messenger (ym), tolong jangan add org yg id die> macam ni:> anamuslim_cute_97@yahoo.com> die cuba nak murtadkan org Islam.> tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam!!!(kalau rase sayang ngan org> Islam la!!!!!!. kalau tak sayang, x payah forward!!!) jngan smbong n> bongkak.."

3 comments:

Putra Al-Maliki said...

zul nak addlah ana cute tue.. nak ajak dia berdebat..haha

Hasdiana Binti Mohamaddiah said...

hai..tq coz visited my blog.. =) p/s: same zodiac..

Ahmad Zulfadhli said...

Nazri, miliki buku2 ilmiaah karangan ikon2 terkenal seperti Dr. Fadzilah Kamsah, Ustaz Ismail Kamus, Ustazah Siti Norbahyah, Dr. Irfan Khairi dan lain2 lagi di http://www.stormreaders.net/zulfadhli sekarang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TOKBISA a.k.a HARDY BOYZ © 2008. Free Blogspot Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute