Monday, March 1, 2010

Winning Eleven Competition 2010

Winning Eleven Competition 2010..mata aku tepat memandang ke arah banner yang terikat kat pokok2 di Greenton Mall, Ipoh. macam xpercaya je diorang buat competition tu..aku pon tanpa berlengah terus call nombor tepon penganjur tu utk tau keterangan lanjut..pas dh call and dh paham sume2nye aku pon meregisterkan diri aku utk mengambil tempat dlm pertandingan tu..2mggu aku tggu smpailah tiba hari pertandingan pada 27/02/2010...pagi2 lg aku bgun and siap2 utk bergerak ke medan pertempuran..gembira xterhingga aku rase ari tu..dpt jumpe brader2 yg sekepala ngan aku iaitu "gile game" huhu..smpai je kt GM tu aku pon pegi usha2 nama aku kt kauter pertanyaan yg diorg sediakan..terpampang nama aku kt kumpulan "L"..alangkah gembiranya rasa ati time tu wehh..bdk2 yg join pon ramai gile..dekat 80 org sumenye yg dtg dr seluruh tempat di negeri Perak..aku slh sorgnye la..hehehe..

Ni la gambar aku bersama dengan ketas kecik yg xberapa nk nmpak tu..tu nombor kumpulan..huhu


tepat jam 12tghari pertandingan pon bermula..tang ni yang xbes nk citer nie..huhu..aku lawan sebanyak 4x dlm peringkat kumpulan..mule2 aku main menang pastu kalah dan kalah pastu menang..so kire aku 2x kalah 2x menang la..pas kire2 mata aku dpt 6mata je and dok tmpat ke-3 dlm kumpulan aku dan secara xlangsungnye xdpt melayakkan diri ke peringkat seterusnya..kecewa beb...geram pon ade..sbb yg no-2 tu 7 mata je..akibat kesedihan yang terlampau aku xlarat nk mkn nasik..huhu


termenung memikirkan kekalahan..huhu

Mase nie pikir lagi kot..aku pon dh lupe..hahaha

Ape2 pon aku tetap rasa puas ati la sebab lwn aku tu mmg terel gile..aku kalah pon 1-0 je ngan die..lg pon aku bru 1st time try masuk petandingan cmnie..lau next time ade lg mesti leh pegi jaoh lg..aku ade bakat terpendam..hahahaha..babai..!!!!!!!!


3 comments:

rieyza said...

tahniah la buat ko..ptut r awai gle kuor ek..sb dh mmg minat kot ye..hahaha

miszeyna said...

pak cik game...hehehe...tahniah erk.. ade potensi gakk..hehehe..

Syazwan VL said...

huhuhu..kalah sekali xbermakna akan kalah selalu....rasa nak jd hebat lg jemput la aku g umah ko main game...huahuahua

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TOKBISA a.k.a HARDY BOYZ © 2008. Free Blogspot Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute